„Absentul” principal din Hogwarts Legacy primește propriul joc – se lansează Harry Potter: Quidditch Champions

Scris de | 18 aprilie, 2023
„Absentul” principal din Hogwarts Legacy primește propriul joc – se lansează Harry Potter: Quidditch Champions
Foto: WB Games

Fanii Harry Potter care au jucat Hogwarts Legacy au remarcat cu siguranță absența unui aspect important al lumii magice – Quidditch, sportul vrăjitorilor, nu este prezent în joc, directorul școlii, Phineas Nigellus Black, anunțând acest lucru încă de la venirea personajului principal la Hogwarts. Iată că, la doar câteva luni de la lansare, avem și ceea ce reprezintă probabil motivul principal pentru absența sportului din joc.

WB Games a anunțat, în colaborare cu cei de la Unbroken Studios, un nou joc care are în prim plan Quidditch-ul. Se numește Harry Potter: Quidditch Champions, și se pare că va fi un joc multiplayer cu un ritm foarte rapid, care va ajunge pe console și PC-uri la o dată încă neanunțată.

Harry Potter: Quidditch Champions va oferi „o experiență completă, standalone, de Quidditch” în care vei concura alături de prieteni și împotriva acestora într-un mediu multiplayer competitiv. La fel ca în Hogwarts Legacy, personajele vor fi create de jucători. De asemenea, WB Games spune că jocul a fost în dezvoltare de câțiva ani, de către cei de la Unbroken Studios, care au produs anterior titlul Fractured Lands, și de asemenea lucrează acum la realizarea lui Suicide Squad: Kill the Justice League, alături de cei de la Rocksteady Studios.

Cei care doresc să vadă îndeaproape ceea ce va oferi Harry Potter: Quidditch Champions, se pot înscrie pentru a participa la un playtest al jocului aici.

Etichete: , , , , , , , , ,

Sursa: Hogwarts Legacy’s biggest omission, Quidditch, gets a new stand-alone game