D-Link DSR-500N şi DSR-1000N, ideale pentru business

Scris de | 27 iulie, 2011
D-Link DSR-500N şi DSR-1000N, ideale pentru business

D-Link a lansat recent douã noi modele de routere unificate multifuncţionale dedicate segmentului de business, denumite DSR-500N şi DSR-1000N.

Modelele all-in-one combinã tehnologie de ultimã orã – un firewall avansat, funcțiuni IPv6 și vitezã gigabit Ethernet – toate într-un singur dispozitiv care oferã performanțã optimã în toate mediile de rețea.

Portofoliul de produse all-in-one include și un mecanism de protecție SSL-VPN ce asigurã acces simplu și exclusiv la toate aplicaţiile. Dispozitivele sunt echipate și cu IPS (Intrusion Prevention System) în scopul unei monitorizãri proactive a traficului în rețea, dar și WAN load balancing și failover, garantând necesarul de lãțime de bandã și navigarea în siguranțã pe Internet.

Mulțumitã setului extins și prietenos de caracteristici, ambele routere unificate prezintã trafic protejat de date și Internet în cadrul rețelei companiei, fãrã a necesita cunoștințe IT de specialitate pentru a instala și configura aceste routere. Acestea sunt ideale pentru birourile de acasã sau în companii cu pânã la 40 angajați.

Setul de caracteristici pe care le prezintã routerele inteligente pentru afaceri permit efectuarea de operațiuni la cele mai ridicate nivele de siguranțã în cadrul rețelei, dar eficientizeazã și infrastructura. Funcțiunea WAN link load balancing permite distributia încărcării pe porturile de internet, unde mai multe cabluri WAN sunt incluse într-un singur cablu virtual. Aceasta crește semnificativ disponibilitatea lãțimii de bandã.

Capacitatea de dual-band (DSR-1000N) contribuie de asemenea la stabilitatea și disponibilitatea ridicatã a rețelei, iar un dispozitiv poate transmite atît pe frecvența de 2,4 GHz cât și de 5 GHz, dupã cum este nevoie. Dacã nu este disponibil niciun acces convențional la Internet, routerul se poate conecta la Internet prin UMTS.

În magazinele de retail din România, preţul recomandat este de aprox. 900 lei + TVA pentru modelul DSR-500N și aprox. 1.150 lei + TVA pentru DSR-1000N.

Etichete: , , , ,