Joc pentru iPhone dupa un popular clip de pe YouTube – Baby Monkey

Scris de | 4 august, 2011
Joc pentru iPhone dupa un popular clip de pe YouTube – Baby Monkey

In Baby Monkey, jucatorul este un pui de maimuta care incearca sa aiba cursa vietii lui pe un porc mistret, in timp ce acesta trece de obstacole si incearca sa dea jos maimuta de pe spatele lui. Maimuta sare ca sa ocoleasca obstacolele si prinde banane pentru a strange puncte si mai multe vieti, trage  de coada porcul pentru a-l face sa sara peste gropi si stanci.

Video-ul “Baby Monkey (Going Backwards On A Pig) – Parry Gripp”, de pe YouTube, a strans aproximativ 9 milioane de vizualizari si a fost filmat de Parry Gripp, o cantareata/compozitoare cunoscuta de asemenea ca si vocalista si chitarista in formatia de pop punk, Nerf Herder.

“Cand am vazut pentru prima oara video-ul captivant al lui Parry, am stiut imediat ca acesta poate fi o distractie, un joc fantastic care poate fi impartit cu familia si prietenii. Si cine nu vrea sa fie un pui de maimuta care sa stea pe un porc mistret cand acesta alearga?”, a declarant Mark Grossnickle, co-fondator al Kihon Games, compania care a a produs jocul pentru device-urile care ruleaza sistemul de operare iOS.

Coloana Sonora a jocului este asigurata de Parry Gripp si vine cu mai multe caracteristici care sa iti asigure distractia. Pe pagina oficiala a jocului puteti citi mai multe despre Baby Monkey, iar in filmuletul de mai jos vedeti prezentarea jocului.