Tehnologia Cisco va fi folosită de către NASDAQ

Scris de | 5 august, 2011
Tehnologia Cisco va fi folosită de către NASDAQ

Cisco a anunţat ieri că NASDAQ, furnizorul numărul unu mondial de tehnologie pentru burse, case de licitaţii şi autorităţi de reglementare, a selectat portofoliul Cisco Data Center Business Advantage pentru a aproviziona cu switch-uri NASDAQ OMX PHLX (Philadelphia Options Trading Exchange).

Zicala „Time is money” e cât se poate de veridică la bursă. Întârzierile tranzacţiilor – chiar şi cu fracţiuni de secundă – pot costa milioane de dolari, ceea ce face ca firmele de investiţii să caute bursele care au cele mai performante reţele.

NASDAQ OMX PHLX a selectat această soluţie, care este baza structurii Cisco specifice pieţelor financiare cu performanţă ridicată, pentru infrastructura de tranzacţionare şi pentru arhitectura centrului său de date. NASDAQ OMX PHLX a implementat switch-urile Cisco Nexus Seria 5000 şi Nexus 2000 Series Fabric Extender (FEX), care oferă scalabilitate şi capabilităţi de administrare simplificate şi dintr-un singur punct.

În plus, utilizatorii au văzut o creştere semnificativă a performanţei, incluzând reducerea latenţei şi o abilitate foarte mare de a scala capacitatea, păstrându-se performanţa ridicată. Această nouă implementare Cisco se alătură altor soluţii de switching, routing, securitate şi colaborare implementate în alte medii NASDAQ OMX.

Cisco este acum partenerul de tehnologie strategic al NASDAQ OMX pentru a asigura servicii de ultimă generaţie clienţilor organizaţiei.

Etichete: , , , , ,