Bursele în cădere liberă: Rămâi la curent cu ultimele noutăţi legate de noua criză economică

Scris de | 9 august, 2011
Bursele în cădere liberă: Rămâi la curent cu ultimele noutăţi legate de noua criză economică

Colapsul mai multor burse din ultimele zile a instalat din nou panică la nivel global. O nouă criză mondială, asemănătoare celei din 2008, pare iminentă. Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăţi din lumea financiară connect îţi prezintă cele mai bune aplicaţii gratuite, pentru că, actualmente, a economisi e cel mai bun lucru pe care îl putem face.

Bloomberg – Aplicaţia oferită de site-ul Bloomberg al companiei de nişă omonimă prezintă în detaliu ultimele noutăţi de la bursă, grafice cu preţuri, o analiză a trendurilor, indicele Dow Jones şi NASDAQ şi aşa mai departe. Valoarea aplicaţiei e susţinută, din descrierea de pe App Store, de mai mult de 300.000 de profesionişti din domeniu, care se bazează zilnic pe informaţiile primite de la Bloomberg.

Wall Street Journal Asemănarea dintre Wall Street Journal şi Bloomberg este izbitoare. Ambele companii media sunt, fără îndoială, pe primele locuri în preferinţele profesioniştilor din domeniu. WSJ nu dezamăgeşte nici când vine vorba de aplicaţia pentru iOS. În ea găseşti, pe lângă ultimele noutăţi legate de declinul burselor, podcast-uri sau video-uri în exclusivitate.

pFinance – Pentru utilizatorii smartphone-urilor ce rulează sistemul de operare Android, pFinance e aplicaţia completă de finanţe. pFinance îţi arată în detaliu portofoliul acţiunilor tale, schimbările burselor în real-time, ştiri financiare şi aşa mai departe. Aplicaţia se găseşte acum în Android Market.

Vă reamintim că toate aceste aplicaţii pot fi descărcate gratuit.

Etichete: , , , , , , , ,