27% dintre studenti cred ca laptopul este cel mai important lucru din ghiozdan

Scris de | 10 august, 2011
27% dintre studenti cred ca laptopul este cel mai important lucru din ghiozdan

OnlineEducation.net au realizat un studiu care arata cum folosesc tinerii din America tehnlogia. Ei au venit cu un infographic care ilustreaza cum folosesc tinerii tehnologia, la ce  folosesc ei device-urile lor si cum le afecteaza tehnologia educatia.

Aflam astfel ca 98% dintre studenti detin un device, 27% dintre ei au spus ca laptopul lor este cel mai important lucru din ghiozdan, iar caietul traditional a fost mentionat de 10% dintre ei.

3 din 4 studenti nu pot studia fara tehnologie, 1 din 4 studenti folosesc podcasturi video ca materiale de studiu, iar 8% folosesc site-urile sociale pentru a contacta profesorii in timp ce 13% ii contacteaza folosind telefonul mobil.

OnlineEducation.net au studiat si cum folosesc tinerii tabletele, 3 din 4 studenti care detin o tableta folosind-o in locul caietului traditional si aproximativ 90% dintre ei cred ca ii ajuta sa studieze mai eficient. Aproape jumatate dintre studenti considera ca tabletele vor inlocui caietele obisnuite in aproximativ 5 ani.

Infographic-ul complet poate fi vizionat mai jos:

Students Love Technology
Via: OnlineEducation.net