Popularitatea trotinetelor electrice se află în continuă creștere: peste 50% dintre români iau în calcul un upgrade la scootere mai performante

Scris de | 5 iulie, 2022
Popularitatea trotinetelor electrice se află în continuă creștere: peste 50% dintre români iau în calcul un upgrade la scootere mai performante

Peste 50% din românii care au o trotinetă electrică și-ar dori să o schimbe cu una mai performantă, potrivit estimărilor distribuitorului local Black Tech, care lansează pe piața locală trotinetele electrice VSETT.

În plus, compania consideră că cei mai mulți dintre utilizatorii locali de trotinete din categoria premium vor extinde durata de folosire a acestora, atât pe perioada toamnei, cât și de la mijlocul primăverii, întrucât nu vor mai resimți atât de puternic problemele cauzate de schimbările meteo.

Modelul flagship din portofoliul local al brandului este VSETT 9+, care dispune de o autonomie de până la 90 de kilometri. Astfel, VSETT 9+ oferă o experiență de condus mai lină, chiar și pe drumurile unde asfaltul nu este perfect, datorită suspensiilor dotate cu un sistem de absorbție a șocurilor. Sistemul de frânare cu discuri asistate de ABS electric permite oprirea sigură în cele mai multe dintre situații, inclusiv în condiții de umezeală, trotineta fiind prevăzută cu frâne cu disc atât pe roata din față, cât și pe cea din spate.

Mai mult, VSETT 9+ este realizată dintr-un aliaj de aluminiu folosit și în industria aviatică, rezultând astfel un produs mai rezistent, care cântărește 26 de kilograme.

VSETT 9+ este prevăzută și cu sistem anti-furt bazat pe tehnologie NFC, astfel că utilizatorul o poate localiza oricând este nevoie.

Distribuitorul oficial în România al brandului VSETT este Black Tech Group, iar produsele pot fi achizitionate de la partenerii oficiali Emag, Evomag.ro, Geekmall.ro și Blacktech.ro, consumatorii locali beneficiind de o garanție de 2 ani, de reparații cu piese originale în cadrul service-ului autorizat, precum si de cele mai noi actualizări oferite de brandul VSETT.

Piața de trotinete electrice din România a depășit 80.000 de unități, iar trendul este în continuă creștere, portivit estimărilor Black Tech.

Etichete: , , , ,