OnePlus 10 Pro: Data oficială a lansării, confirmată oficial de producător

Scris de | 24 martie, 2022
OnePlus 10 Pro: Data oficială a lansării, confirmată oficial de producător

OnePlus lansează cel mai recent flagship al său – OnePlus 10 Pro – în Europa, America de Nord și India, pe 31 martie 2022, la ora 17:00. Dotat cu cea de-a doua generație a Hasselblad Camera for Mobile, OnePlus 10 Pro oferă OnePlus Billion Color Solution; astfel, calibrarea naturală a culorii cu Hasselblad este aplicată la peste un miliard de culori.

Pentru a anunța noua lansare, OnePlus a lansat campania „Capture the Horizon” prin care prezintă calitatea camerei, arătând imagini ale orizontului captate din stratosferă.

Hasselblad este primul aparat foto care a făcut poze pe Lună, fiind ales datorită calității. Acum, producărorul s-a ocupat de camera foto de pe OnePlus 10 Pro, dotat cu cea de-a doua generație de Hasselblad Camera for Mobile.

Pentru a prezenta calitatea imaginilor, OnePlus a trimis OnePlus 10 Pro în stratosferă, la o altitudine de 38.000 de metri, unde a avut de-a face cu viteze ale vântului de 200 km/h și temperaturi de până la minus 60 de grade Celsius.

Călătoria în stratosferă a fost posibilă folosind un modul ușor legat de un balon meteorologic, care a protejat telefoanele de temperatura exterioară scăzută. În plus, a fost dezvoltată o aplicație pentru a opera de la distanță smartphone-urile.

OnePlus a lucrat cu Hasselblad pentru a regla procesarea culorilor în peste 500 de scenarii de utilizare și în condiții meteorologice extreme; astfel, performanța și stabilitatea culorilor de pe OnePlus 10 Pro au fost îmbunătățite.

OnePlus 10 Pro este de fapt primul dispozitiv OnePlus echipat cu un sistem de camere care fotografiază în culori complete pe 10 biți pentru a oferi nuanțe mai naturale. Avantajul culorii pe 10 biți îl reprezintă tranzițiile mai fine ale culorilor în fotografii, fără color banding și capacitatea de a procesa de 64 de ori mai multă culoare decât smartphone-urile care fotografiază în culori de 8 biți.

Etichete: , , , ,