Heello, o nouă platformă de micro-blogging ce copiază Twitter-ul

Scris de | 12 august, 2011
Heello, o nouă platformă de micro-blogging ce copiază Twitter-ul

Noah Everett, fondatorul site-ului Twitpic, a lansat în cursul zilei de miercuri o nouă reţea de socializare numită Heello, ce se inspiră enorm de mult din Twitter, oferind servicii asemănătoare sub o altă denumire.

Heello e, fără îndoială, o copie după Twitter. Serviciile, opţiunile, chiar şi interfaţa reprezintă o versiune minimală a platformei de micro-blogging. În loc de tweets, există pings. În loc de re-tweets, există echoes. Termenul de followers a fost schimbat şi el în listens. În esenţă, nu există nicio diferenţă.

Proiectul Heello a fost lansat de Noah Everett, responsabil pentru site-ul Twitpic, care îţi permite să încarci poze pe reţeaua de socializare. Twitpic a ajuns practic irelevant după ce Twitter a început să ofere opţiunea respectivă.  Acesta a fost, cel mai probabil, motivul pentru care Heello a fost lansat.

Persoanele cu prea mult timp liber nu au ezitat să profite de Heello. Astfel, site-ul a ajuns în doar câteva zile să fie plin de conturi false ale personalităţilor celebre precum Mark Zuckerberg, Barack Obama sau Lady Gaga.

Mai multe detalii legate de Heello găseşti pe site-ul oficial la adresa: http://heello.com/

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,