WhatsApp va permite previzualizarea mesajelor vocale

Scris de | 17 decembrie, 2021
WhatsApp va permite previzualizarea mesajelor vocale

Problema cu mesajele vocale este că nu pot reascultate inainte de trimitere și asta ar putea duce la mesaje pline cu „ă-uri” și pauze multe, ceea ce ar putea face ca ele să fie inutil mai lungi și poate mai greu de înțeles. Ai putea fi încântat să citești că WhatsApp a anunțat o actualizare a funcției în cea mai recentă versiune a aplicației.

Potrivit postării de pe contul de Twitter al WhatsApp, utilizatorii vor putea acum să previzualizeze mesajele vocale înainte de a fi trimise. În mod normal, ar trebui să apeși butonul de înregistrare și, uneori, ai putea trimite accidental un mesaj care crezi că ar fi putut fi formulat sau spus mai bine.

În loc să îl anulezi, noua funcție îți va permite să previzualizezi ceea ce tocmai ai înregistrat și să decizi dacă dorești să-l trimiti. Este de fapt o caracteristică destul de utilă, mai ales pentru cei care se bazează foarte mult pe mesajele vocale pe WhatsApp.

WhatsApp nu este singura aplicație care permite trimiterea de mesaje vocale, dar, odată cu adăugarea acestei funcții, o face un motiv mai convingător să o folosești, cu excepția cazului în care, desigur, nu te simți confortabil cu faptul că este deținută de Meta.

Etichete: , ,

Sursa: WhatsApp Now Lets You Preview Voice Messages Before Sending Them