Învaţă cum să faci cele mai gustoase cocktail-uri cu Speakeasy Cocktails

Scris de | 14 august, 2011
Învaţă cum să faci cele mai gustoase cocktail-uri cu Speakeasy Cocktails

Un week-end prelungit trebuie sărbătorit cu un cocktail deosebit. Open Air Publishing a lansat o aplicaţie pentru iPad ce foloseşte avantajul platformei multimedia pentru a prezenta reţete şi cursuri de barman la un „touch” distanţă.

Speakeasy Cocktails e o aplicaţie optimizată pentru iPad ce poate fi considerată un manual de temelie pentru orice tânăr barman, mai ales dacă îi place să fie în pas cu moda.

Aplicaţia lansată ieri de Open Air Publishing profită de avantajele tabletei pentru a prezenta reţete şi tutoriale în care îţi prezintă procesul de fabricare a celor mai sofisticate băuturi. Speakeasy Cocktails oferă un catalog de 200 de reţete create de 58 profesionişti din domeniu. Reţetele au fost adunate din baruri high-end din Statele Unite, Canada şi Australia.

Cu toţii ştim ce conţine un Cuba Libre, White Russian sau Mojito, dar cunoştinţele nostre în domeniul cocktail-urilor sunt limitate.

Aceste reţete nu sunt, din fericire, dedicate doar barmanilor. Prezentările video sunt atât de simple încât nu trebui să fi un maestru al sticlelor pentru a-ţi face o băutură deosebită. Astfel, dacă îţi pasă de calitatea, gustul şi de textura lichidelor pe care le bei, acum poţi învăţa cum se face un cocktail ca la carte.

Speakeasy Cocktails poate fi descărcată acum de pe App Store sau pe site-ul oficial Open Air Publishing la preţul de 9.99 dolari.

connect vă reaminteşte să consumaţi aceste băuturi în mod responsabil.

Etichete: , , ,