Apple ține un eveniment pentru noile sale iPad-uri pe 7 mai. Ce așteptări avem

Scris de | 23 aprilie, 2024
Apple ține un eveniment pentru noile sale iPad-uri pe 7 mai. Ce așteptări avem

Apple a anunțat astăzi data oficială a unei noi lansări de produse: 7 mai. Compania a început să trimită invitații către membrii presei din Statele Unite la „un eveniment special Apple”, care are loc în acea dată, de la ora 7 dimineața (PT), adică ora 17:00 pe meleagurile noastre. Imaginea de pe invitație include un Apple Pencil, ceea ce clarifică faptul că iPad-urile vor fi produsele pe care se va concentra prezentarea celor de la Apple.

Zvonurile sugerează că iPad Pro-ul va primi unele dintre cele mai important îmbunătățiri ale sale de la trecerea pe procesoarele M1 din 2021. Printre noutăți se numără un ecran OLED, care va fi mărit până la 13 inchi pentru modelul mai mare, un update de procesor până la chipset-ul M3, și repoziționarea pe orizontală a camerei frontale a tabletei. De asemenea, s-ar putea să vedem și un nou Apple Pencil și un redesign pentru Magic Keyboard, cu o construcție din aluminiu și un trackpad mai mare.

Odată cu evenimentul se va termina și cea mai lungă așteptare pentru noi modele de iPad-uri de când gigantul din Cupertino a intrat în această categorie de produse. De asemenea, ne așteptăm să vedem și un refresh în ceea ce privește iPad Air, inclusiv prezența unui model de 12,9 inchi. Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, inventarul de iPad Air-uri ar fi în scădere în magazinele de retail ale Apple, ceea ce indică apropierea unui nou model. Evenimentul va putea fi văzut live aici.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple announces May 7th event for new iPads