Lady Gaga se transformă într-o sirenă în noul ei videoclip pentru piesa You and I

Scris de | 18 august, 2011
Lady Gaga se transformă într-o sirenă în noul ei videoclip pentru piesa You and I

Lady Gaga şi-a lansat acum două zile videoclipul pentru noul single “You and I”, clip ce a reuşit deja să atingă aproape 1.5 milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

Diva pop apare în noul clip în diferite iposteze una mai ciudată ca cealaltă, printre care o sirenă şi un alter-ego masculin.

Videoclip-ulnoului single de pe Born This Way, You and I, poate fi considerat, fără îndoială, un clip semnat Lady Gaga. Prezenţa scenelor suprarealiste pline de referinţe pop-culture – ca filmul cult Grease – împreună cu dorinţa artistei de a întinde coarda continuă şi în You and I.

Povestea clipului e, desigur, ambiguă. Acţiunea se desfăşoară într-un „small town” american în care apar imagini cât se poate de ciudate. Spre exemplu, într-o scenă Lady Gaga îi cântă la pian alter-ego-ului ei masculin, pe care-l cheamă Jo Calderone, într-un lan de porumb, după care îl sărută. Nimic mai normal, nu-i aşa ?

Poate cea mai memorabilă scenă din tot videoclipul e cea în care apare Lady Gaga în forma unei sirene care se zbate să rămână în viaţă într-un hambar.

Pentru a viziona videoclipul piesei You and I accesează acum contul VEVO al artistei Lady Gaga la adresa : http://www.youtube.com/user/LadyGagaVEVO

Etichete: , , , ,