Mio România a vândut 9.500 de unităţi în această vară

Scris de | 24 august, 2011
Mio România a vândut 9.500 de unităţi în această vară

Mio Technology a prezentat un raport în care descriu evoluţia pieţei dispozitivelor GPS pe perioada verii. Astfel, vânzările de pe perioada vacanţelor de vară aduce peste o treime din vânzările anuale de sisteme GPS înregistrate pe piaţa locală. Evoluţia vânzărilor este o consecinţă directă a creşterii cererii generate de perioada vacanţelor.

Pentru anul în curs, Mio Technology estimează că piaţa românească de sisteme de navigaţie va avea un avans de până la 10%, influenţat de orientarea unei părţi mai mari din bugetele clienţilor către zona de turism.

Laura Samson, Country Director România, Ungaria, Slovacia şi Cehia, Mio Technology a declarat într-un comunicat de presă: „Luna iulie a reprezentat un vârf pentru vânzările de sisteme de navigaţie pe piaţa locală. Întreaga perioadă a verii, când clienţii îşi pregătesc vacanţele şi pleacă în călătorii, contribuie cu aproximativ 35% la vânzările totale realizate într-un an pe piaţa echipamentelor GPS. Mio Technology a început această perioadă cu o ofertă bazată pe o gamă variată de produse, atât din punctul de vedere al carcateristicilor tehnice şi funcţiilor suplimentare, cât şi al plajei de preţuri, tocmai pentru a răspunde nevoilor oricărui client”.

Mio Technology România a înregistrat în această perioadă vânzări de 9.500 de unităţi, în linie cu obiectivele companiei pentru acest an.

Mio apreciază de asemenea că piaţa locală de sisteme GPS va ajunge anul acesta la aproximativ 60.000 unităţi, această valoare reprezentând un avans de 10% comparativ cu anul 2010.

Etichete: , , , ,