Konica Minolta primeşte statusul Prime

Scris de | 30 august, 2011
Konica Minolta primeşte statusul Prime

Konica Minolta a primit de curând statusul Prime din partea celor de la Oekom Research AG fiindu-i recunoscut meritul de a fi una dintre cele mai implicate companii din lume în proiectele de responsabilitate socială şi de mediu din industria de computere, periferice şi echipamente electronice de birou.

Konica Minolta a fost inclusă şi  în Indexul Dow Jones pentru Sustenabilitate din Asia Pacific, în „FTSE4Good Global Index” din Marea Britanie, pentru 8 ani la rând şi a fost selectată în ”100 cele mai sustenabile corporaţii din Canada”, de către Corporate Knights Inc. Canada.

În România, Konica Minolta a implementat toate politicile globale de responsabilitate socială ale grupului, urmărind obiectivele companiei de a dezvolta noi modele de business esenţiale pentru clienţi, care să ajute mediul global şi în acelaşi timp să contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii umane la nivel mondial.

Konica Minolta România susţine mai multe proiecte de mediu şi responsabilitate socială, precum Let’s Do It, Romania! sau I love Bucharest!

Etichete: , , , ,