Sony a lansat primele sale periferice de gaming pentru PC: INZONE este noul brand de monitoare și căști de la producătorul japonez. Prețuri și specificații

Scris de | 29 iunie, 2022
Sony a lansat primele sale periferice de gaming pentru PC: INZONE este noul brand de monitoare și căști de la producătorul japonez. Prețuri și specificații

Sony lansează astăzi INZONE, un nou brand de echipamente de gaming pentru utilizatorii de PC. Monitoarele INZONE oferă o imagine bună, de înaltă rezoluție și un interval dinamic mare, în timp ce căștile integrează tehnologia 360 Spatial Sound pentru Gaming.

Monitoarele INZONE

Noul monitor de gaming INZONE M9 cu HDR oferă o rezoluție 4K și un contrast ridicat cu tehnologia Full Array Local Dimming, pentru gamerii care caută o experiență mai bună atunci când experimentează jocuri cu detalii redate în nuanțe de negru intens și luminozitate crescută.

Utilizatorii se pot aștepta, de asemenea, la o rată de refresh de 144Hz, IPS și un timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1ms pentru reacții mai rapide. În plus, monitorul de gaming INZONE M3 oferă o rată de refresh ridicată, de 240Hz Full HD, cu 1ms GtG (Gray to Gray) și variable refresh rate (VRR), numai bune pentru shootere.

Suportul de tip trepied, cu adâncime redusă, oferă un confort sporit în timpul experienței de joc, optimizând în același timp spațiul de pe birou pentru periferice. Cu o amprentă mică a monitorului, utilizatorii pot poziționa cu ușurință o tastatură înclinată și un mouse pad mare de gaming în jurul ecranului sau chiar sub acesta. Alte caracteristici includ înălțimea și înclinarea reglabile, o selecție a culorilor și un sistem pentru gestionarea cablurilor pentru un setup ordonat.

Experiența de joc

Cu ajutorul switch-ului Auto KVM (switch Auto USB Hub), utilizatorii pot controla până la două PC-uri de la o singură tastatură, un mouse și o pereche de căști conectate la monitor. Cu FPS Game Picture Mode, utilizatorii pot optimiza luminozitatea și contrastul pentru a vedea mai clar adversarii. În plus, funcția Black Equalizer permite evidențierea detaliilor chiar și în zone umbrite.

Headset-urile INZONE

Noua gamă va cuprinde două noi modele de căști wireless, INZONE H9 cu o autonomie de 32 de ore și INZONE H7 cu o autonomie de 40 de ore,alături de un model de căști cu fir, INZONE H3. Toate cele trei modele sunt echipate cu microfon cu braț ajustabil, cu funcție de „mute”.

Precise Target Detection

Funcția Sony 360 Spatial Sound pentru Gaming, activată prin software-ul pentru PC INZONE Hub, reproduce sunet spațial pe mai multe canale. Aceasta stimulează conștientizarea spațiului, permițându-i utilizatorului să audă cu precizie pașii și mișcările. Datorită aplicației pentru smartphone „360 Spatial Sound Personalizer”, utilizatorii beneficiază de optimizarea sunetului spațial pentru forma propriei urechi, pentru o experiență de gaming mai personală.

În plus, diafragmele modelelor INZONE H9 și INZONE H7 au fiecare o formă unică, ce le permite căștilor să reproducă sunete de frecvență înaltă cu o precizie ridicată, precum și frecvențe joase.

Confort sporit

Suprafața moale și lată a benzii pentru fixare pe cap distribuie greutatea în mod uniform pe capul utilizatorului pentru un plus de confort în ceea ce privește purtarea pe termen lung. Pernuțele pentru urechi sunt modelate pentru a minimiza presiunea asupra urechilor jucătorului, prin optimizarea contactului cu partea laterală a capului.

Noise cancelling și Ambient Sound Mode

De la sunetul ventilatoarelor PC-ului și până la lucrările de construcție zgomotoase de afară, INZONE H9 dispune de mai multe microfoane pentru noise cancelling, care împiedică orice zgomot care ar putea afecta performanța jucătorului. Pentru a îmbunătăți experiența de gaming, Sony a încorporat aceeași tehnologie Dual Noise Sensor folosită pentru căștile din seria 1000X. Utilizatorii nu ratează niciodată sunetele ambientale importante, cum ar fi un apel telefonic, soneria de la ușă sau un coechipier care vorbește în timp ce se joacă, datorită Ambient Sound Mode.

Pregătite pentru PlayStation 5

Monitoarele INZONE M9 și INZONE M3 utilizează funcția Auto HDR Tone Mapping, care funcționează cu consolele PlayStation 5 pentru a recunoaște automat monitorul în timpul configurării inițiale și pentru a optimiza setările HDR. În plus, monitoarele de gaming INZONE vor comuta automat în modul Cinema – atunci când sunt vizionate filme prin PlayStation 5, dar și în Game Mode atunci când utilizatorii se joacă.

INZONE H9 și INZONE H7 oferă indicații pe ecran, astfel încât utilizatorii pot ajusta cu ușurință setările de pe căști și pot vedea setările reflectate pe ecran în Centrul de Control PlayStation 5. De asemenea, ambele modele de căști sunt prevăzute cu funcția de echilibrare a volumului între sunetul jocului și chat-ul vocal din căști și le permit jucătorilor să modifice echilibrul dintre experiența audio a jocului și discuțiile cu echipa, direct de pe căști. De asemenea, acestea vin la pachet cu funcții speciale, inclusiv capacitatea de a funcționa cu Tempest 3D Audiotech, care le permite utilizatorilor să se bucure de sunete imersive în timpul jocurilor cu o mai mare posibilitate de exprimare spațială.

Software-ul INZONE Hub pentru PC

Software-ul pentru PC INZONE H ub de la Sony a fost creat pentru a controla monitoarele și căștile INZONE, permițându-le utilizatorilor să-și personalizeze experiențele prin customizarea unei game largi de funcții, inclusiv o varietate de setări de sunet și imagine.

Preț și disponiblitate

Monitoarele INZONE pentru gaming

  • INZONE M9: 5.499 RON (Disponibil în această vară)
  • INZONE M3: Prețul urmează a fi confirmat (Disponibil în iarna anului 2022)

Căștile INZONE pentru gaming

  • INZONE H9: 1.499 RON
  • INZONE H7: 1.149 RON
  • INZONE H3: 499 RON

Noile căști INZONE pentru gaming vor fi disponibile începând cu luna iulie la o serie de distribuitori autorizați Sony.

Etichete: , , , , , ,