Navigon prezintă noile aplicaţii pentru iPhone şi telefoane cu Android

Scris de | 2 septembrie, 2011
Navigon prezintă noile aplicaţii pentru iPhone şi telefoane cu Android

Navigon a prezentat în cadrul IFA 2011 cea de-a doua generaţie de aplicaţii GPS dedicate telefoanelor iPhone şi smartphone-urilor cu Android.  Modificările sunt semnificative atât la capitolul design cât şi la cel de funcţionalitate.

Navigon pentru iPhone soseşte cu o nouă funcţie de management a hărţilor denumită MyMaps, care îţi permite să selectezi hărţile regionale pe care vrei să le download-ezi. Spre exemplu un utilizator din SUA va selecta doar hărţile celor câteva state pe care le vizitează, acestea fiind descărcate imediat, restul hărţilor putând fi descărcate mai târziu. Rezultatul este o economie de memorie semnificativă.

Sistemul de update al hărţilor Navigon a fost şi el îmbunătăţit semnificativ. Navigon FreshMaps va oferi update-uri de hărţi trimestriale.

Interfaţa a suferit şi ea o serie de modificări care fac aplicaţia Navigon mai uşor de utilizat. Varianta de iPhone, spre exemplu, permite trecerea rapidă între paginile de meniu cu ajutorul gesturilor multi touch.

Versiunea Navigon pentru Android oferă elemente speciale cum ar fi implementarea sistemului de review-uri a locaţiilor Zagat. GPS-ul devine astfel şi un avansat ghid de călătorie.

O altă veste importantă este că Navigon pregăteşte şi o versiune pentru cei cu telefoane cu Windows Phone 7, în special pentru cei cu Windows Phone 7.5 Mango.

Etichete: , , , , , ,