Sonim XP3300 Force e cel mai rezistent telefon din lume, conform Guinness World Record

Scris de | 2 septembrie, 2011
Sonim XP3300 Force e cel mai rezistent telefon din lume, conform Guinness World Record

Telefonul mobil Sonim XP3300 Force a supravieţuit unui impact cu cimentul de la o înălţime de 25 metri într-un eveniment sancţionat de Guinness World Record, şi a devenit, astfel, cel mai rezistent telefon din lume.

Încercarea de a surclasa recordul anterior a avut loc în faţa unor judecători de la Guinness World Record care au inspectat telefonul după cădere, pentru a verifica funcţionalitatea dispozitivului. Din fericire pentru reprezentanţii companiei Sonim, telefonul a supravieţuit cu brio impactul, iar apelurile au putut fi efectuate fără nicio problemă.

Recordul a fost înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness, telefonul Sonim XP3300 Force fiind actualmente „Cel mai rezistent telefon din lume”.

CEO-ul Sonim, Bob Plaschke, a comentat evenimentul: „am vrut să intrăm în Cartea Recordurilor pentru a confirma faptul că Sonim XP3300 Force e într-adevăr cel mai rezistent telefon din lume. Majoritatea telefoanelor sunt aruncate de la un metru, care nu e nici pe departe destul în condiţii extreme precum lucrul la platforme petroliere, pe şantier sau în pădure.”

Recordul anterior a fost stabilit de către terminalul JCB Toughphone, care a supravieţuit unui impact de la 3.25 metri.

Etichete: , , , ,