Talking Tom Cat şi alte jocuri cu animăluţe vorbitoare

Scris de | 5 septembrie, 2011
Talking Tom Cat şi alte jocuri cu animăluţe vorbitoare

Talking Tom Cat 2 este de ceva vreme pe primul loc în topul aplicaţiilor gratuite de pe Android Market şi pe locul trei în topul celor plătite.
Oricât ar părea de ciudat, se pare că aplicaţiile cu animale pufoase care redau pe un ton piţigăiat sunetele înregistrate de microfon fac senzaţie printre utilizatorii de telefoane mobile.
La fel ca şi în cazul Angry Birds, succesul lui Talking Tom Cat a atras imediat o adevărată avalanşă de aplicaţii similare, unele chiar din partea producătorului Outfit 7, cum ar fi Talking Ben the Dog, Talking Gina the Giraffe sau Talking Roby. Nici măcar barba lui Moş Crăciun nu a scăpat neatinsă, producătorii lansând chiar şi Talking Santa.
Multe dintre aplicaţii au transformat însă semnificativ ideea iniţială, cea a unei simple animaţii care redă sunetele înregistrate, oferind în plus o gamă largă de activităţi. Talking Ben, spre exemplu, pe lângă faptul că stă în fotoliu sorbind un ceai, poate mixa eprubete conţinând substanţe misterioase, rezultatele fiind cât se poate de spectaculoase.
Un alt producător, Cotton Interactive, a lansat o serie de aplicaţii bazate pe personajele Hutos, un soi de păpuşi simpatice cu care te poţi juca ca şi cu clasicele Tamagotchi.
Vestea bună pentru fani este că majoritatea aplicaţiilor de acest gen, cum este şi Talking Tom Cat 2 vin şi în variante gratis.

Etichete: , , , , ,