Noul album Lil Wayne, Tha Carter IV, sparge toate recordurile

Scris de | 7 septembrie, 2011
Noul album Lil Wayne, Tha Carter IV, sparge toate recordurile

Ultimul material discografic semnat Lil Wayne a debutat pe primul loc în topul Neilsen Soundscan, cu vânzări impresionante de peste 960.000 de copii. Tha Carter IV este al doilea cel mai bine vândut album al anului, după Born This Way de la Lady Gaga.

În climatul sterp al vânzărilor de albume muzicale Lil Wayne se bucură de un succes imens. Ultima adiţie din catalogul deosebit de prolific al artistului s-a vândut în număr de 964.000 unităţi în doar 7 zile. Cifra de vânzări confirmă succesul comercial impresionant al rapperului de la casa de discuri Cash Money Records.

Tha Carter IV este cel mai bine vândut album rap de la Tha Carter III şi al treilea opus oferit de Lil Wayne care debutează pe primul loc.

În ierarhia vânzărilor din anul acesta, doar Lady Gaga a vândut mai multe albume, cu o cifră ce totalizează 1.1 milioane unităţi.

Mai mult, Tha Carter IV a spart recordul de vânzări pe iTunes, albumul fiind descărcat în număr de 348.000 copii în doar 4 zile.

Ultimul album Lil Wayne, Tha Carter IV, a fost lansat pe iTunes în data de 28 august. La o zi după, magazinele au început să vândă şi versiunea fizică.

Etichete: , , , , , , ,