BenQ lansează în România camera foto P1410

Scris de | 19 septembrie, 2011
BenQ lansează în România camera foto P1410

BenQ a anunţat astăzi disponibilitatea pe piaţa autohtonă a celei mai performante camere foto compactă din oferta companiei taiwaneze. Modelul P1410 oferă un senzor de 14 megapixeli, un zoom optic de 7x, un display LED de 3 inchi şi filmare HD în format 720p.

Noul P1410 are un design elegant Golden Ring Corona, şi vine echipat cu lentile 28mm wide angle care oferă un zoom optic 7x, în ciuda unei grosimi de doar 19mm. Această caracteristică permite obţinerea de fotografii portret chiar şi în situaţia în care subiectul este aflat la o distanţă de 15 metri de fotograf.

Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România, a comentat noul model într-un comunicat de presă : “BenQ P1410 este cu siguranţă un punct de reper în dezvoltarea zonei de fotografie. Ne-am propus ca în următoarea perioadă să accesăm mai multe segmente de camere foto prin noi modele performante la preţuri atractive. Caracteristicile tehnice ale noului model şi efectele incluse vor face din  camera foto BenQ P1410 o opţiune interesantă pentru publicul tânăr, care îşi doreşte fotografii de foarte bună calitate, obţinute cu ajutorul unui aparat foto digital compact.”

Pe lângă fotografii de calitate, noul P1410 oferă utilizatorilor posibilitatea de a filma diverse clipuri video HD în format 720p.

Noua cameră foto digitală compactă BenQ P1410 este disponibilă acum pe piaţa autohtonă în premieră în România prin eMAG.ro la un preţ de aproximativ 550 lei.

Etichete: , , ,