eMAG: Programul Upgrade de dezvoltare pentru angajați numără deja 131 de absolvenți

Scris de | 7 iulie, 2022
eMAG: Programul Upgrade de dezvoltare pentru angajați numără deja 131 de absolvenți

După un an de la lansare, Upgrade, programul de dezvoltare accelerată inițiat de eMAG pentru a susține angajații aflați la început de drum, numără 131 de absolvenți, care au parcurs peste 5.500 de ore de training. Mai mult de un sfert dintre participanții la program au reușit să treacă pe un rol nou în cadrul eMAG chiar în timpul programului.

Principalele specializări de care angajații eMAG aflați la începutul carierei au beneficiat sunt tehnologie, marketing, vânzări, finanțe și optimizarea proceselor.

La lansarea programului, în iulie 2021, au aplicat 400 de angajați care și-au dorit să evolueze în carieră, iar dintre aceștia au fost selectați 201. Upgrade este o investiție de 4 milioane de lei pe care eMAG o derulează pe parcursul a mai multor ani și are în vedere susținerea a 800 de angajați aflați la începutul carierei, care vor primi sprijinul necesar pentru a se adapta nevoilor curente de pe piața muncii.

Programul presupune mai multe module de învățare intensivă, iar participanții beneficiază de sprijinul necesar pentru a-și dezvolta competențele profesionale necesare pentru a se perfecționa sau pentru a accesa roluri noi în companie.

Programul continuă, iar cei selectați vor participa la întâlniri de grup, organizate cu scopul de a-i ajuta să se cunoască mai bine, să își identifice punctele forte și rolul pentru care își doresc să se pregătească. Odată ce-și aleg rolul, ei vor putea participa la cursuri și programe de mentorat, precum și de e-learning, potrivite cu rolul pe care îl vizează.

Etichete: , , ,