Samsung Omnia W, cu arome Mango

Scris de | 27 septembrie, 2011
Samsung Omnia W, cu arome Mango

Samsung Omnia W este unul dintre noile smartphone-uri cu Windows Phone 7.5 Mango care a văzut lumina zilei în această toamnă. Cu un design minimalist, contemporan, şi finisaje metalice, Omnia W oferă un ecran tactil SuperAMOLED de 3.7 inchi, rezoluţie 800 x 480 pixeli şi un procesor de 1.4 GHz.

Telefonul este destul de compact şi de uşor, cu dimensiuni de 115.97 x 58.8 x 10.9 mm şi o greutate de 115.3 grame, fiind o variantă pentru cei care au probleme cu smartphone-urile de peste 4 inchi. Telefonul oferă două camere, una principală de 5 megapixeli cu autofocus şi bliţ LED şi una secundară VGA pentru apeluri video. Bateria este una standard, Li-Ion 1500 mAh.

Unicitatea noului Omnia W este dată însă de noul sistem de operare Windows Phone Mango şi de aplicaţiile exclusive Samsung, cum ar fi AllShare sau Mini Diary.

Mango aduce pe lângă experienţa îmbunătăţită de web browsing, intermediată de Internet Explorer 9 şi un sistem avansat de căutare cu Local Scout şi App Connect, multitasking şi o integrare mai complexă a reţelelor sociale.

Etichete: , ,