Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs

Scris de | 6 octombrie, 2011
Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs

Vestea morţii lui Steve Jobs a convins gigantul Google, un competitor serios al companiei Apple pe segmentul smartphone-urilor, să-l omagieze pe pagina principală a motorului de căutare.

Pe pagina principală a celui mai mare motor de căutare de pe internet apare anunţul decesului lui Steve Jobs. Sub bara de căutare apare mesajul „Steve Jobs, 1955 – 2011” cu un link ce trimite spre pagina oficială Apple, unde apare anunţul decesului fostului CEO al companiei din Cupertino.

Google deţine sistemul de operare Android, un concurent direct al iOS-ului oferit de Apple. Acest gest din partea echipei lui Larry Page a dovedit faptul că la urma urmei, concurenţa naşte, în primul rând, respect între companii şi admiraţie mutuală.

Eric Schmidt, preşedintele consiliului de administraţie Google, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Steve Jobs: „Astăzi e o zi foarte tristă pentru toată lumea. Steve a definit o generaţie întreagă de stil şi tehnologia care nu va mai fi egalată niciodată. Steve a fost atât de charismatic şi de inteligent încât a inspirat oamenii să facă până şi imposibilul şi va fi amintit întotdeauna ca fiind cel mai mare inovator din istoria calculatoarelor.”

De mâine se va relua partida Android vs. iOS, însă astăzi ambele companii ţin un moment de reculegere pentru memoria lui Steve Jobs.

Etichete: , , , , , ,