iPhone 4S: Un milion de comenzi în 24 de ore

Scris de | 10 octombrie, 2011
iPhone 4S: Un milion de comenzi în 24 de ore

Apple a emis astăzi un comunicat de presă în care a anunţat o piatră de hotar impresionantă: peste un milion de oameni şi-au comandat noul terminal iPhone 4S în doar 24 de ore. Recordul anterior înregistrat într-o singură zi a fost de 600.000 pentru iPhone 4.

iPhone 4S se vinde ca pâinea caldă în Statele Unite. Un milion de unităţi au fost comandate în doar o singură zi, surclasând recordul atins de versiunea anterioară a terminalului emblematic Apple, de 600.000 de exemplare.

Philip Schiller, vicepreşedintele senior al diviziei Worldwide Product Marketing, Apple, a declarat: “Suntem literlamente surprinşi de răspunsul incredibil al publicului la iPhone 4S. Comenzile din prima zi au fost cele mai numeroase din istoria Apple, pentru orice produs, nu doar iPhone, şi sunte încântaţi de faptul că utilizatorii sunt la fel de încântaţi de iPhone 4S ca noi.”

iPhone 4S beneficiază de îmbunătăţiri semnificative faţă de iPhone 4 precum un procesor mai rapid, o cameră de 8 megapixeli, înregistrare video 1080p şi asistentul personal Siri.

Etichete: , , , , , , , , ,