Google se bucură de câştiguri financiare impresionante şi de 40 milioane de utilizatori Google +

Scris de | 14 octombrie, 2011
Google se bucură de câştiguri financiare impresionante şi de 40 milioane de utilizatori Google +

Google a anunţat ieri câştigurile din cel de-al treilea trimestru financiar al anului. Cu o cifră de venit în creştere faţă de 2010 şi un profit de 2.73 miliarde de dolari, gigantul american se bucură de un succes financiar deosebit.

Trimestrul financiar încheiat pe 30 septembrie a adus câştiguri semnificative pentru compania lui Eric Schmidt. Astfel, Google a înregistrat o cifră de venit de 9.72 miliarde de dolari, ce reprezintă o creştere de 33% în comparţie cu cea din 2010. Site-urile Google au generat 6.74 miliarde dolari, un procentaj de 69% din totalul câştigurilor.

Profitul net al companiei a impresionat, de asemenea, cu o cifră de 2.73 miliarde de dolari, în creştere faţă de anul trecut, când Google a înregistrat 2.17 miliarde.

Mai mult, reţeaua de socializare Google + a trecut de pragul de 40 milioane de utilizatori. Larry Page, CEO-ul Google , a comentat acest aspect în comunicatul de presă oficial : „Google + e deschis acum tuturor şi tocmai am trecut peste pragul de 40 milioane de conturi. Utilizatorii se înregistrează într-un ritm foarte alert şi acest trend va continua.”

Tu foloseşti site-ul de socializare Google + ?

Etichete: , , , ,