Research in Motion îşi cere scuze utilizatorilor cu o ofertă de aplicaţii gratuite

Scris de | 17 octombrie, 2011
Research in Motion îşi cere scuze utilizatorilor cu o ofertă de aplicaţii gratuite

Research in Motion a anunţat astăzi că va pune la dispoziţia utilizatorilor o selecţie de aplicaţii gratuite pentru dispozitivele BlackBerry. Orange România oferă de asemenea contravaloarea abonamentelor BlackBerry pe perioada nefuncţionării.

Compania canadiană producătoare de terminale BlackBerry a început săptămâna cu un anunţ ce speră să şteargă problemele de săptămâna trecută din memoria utilizatorilor. Astfel, RIM a decis să ofere o suită de aplicaţii, ce însumează aproximativ 100 dolari, într-o încercare de a-şi cere scuze pentru problemele serverelor de acum câteva zile.

Aplicaţii precum Sims 3, Texas HoldEm Poker 2, Shazam Encore, iSpeech Translator sau Nobex Radio Premium vor putea fi descărcate gratuity de pe BlackBerry App World. Oferta va fi disponibilă până la sfârşitul anului.

De asemenea, Orange România a trimis un comunicat de presă prin care anunţă decizia de a compensa clienţii care deţin abonament BlackBerry cu contravaloarea abonamentului pe perioada nefuncţionării. Compensarea se va aplica automat, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

Etichete: , , , , , , ,