Două fabrici Western Digital au fost afectate de inundaţiile din Thailanda

Scris de | 18 octombrie, 2011
Două fabrici Western Digital au fost afectate de inundaţiile din Thailanda

Compania Western Digital, una dintre cele mai mari din lume de pe piaţa hard-disk-urilor, a fost afectată direct de către inundaţiile din Thailanda. Astfel, două fabrici ale companiei americane au fost inundate, ceea ce a rezultat în pierderea sub apa a mai multor unităţi de stocare.

Şirul aproape interminabil de ploi care a început în luna iulie a acestui an în Thailanda a afectat chiar şi pe producătorul de hard-disk-uri Western Digital. Fabrica din Bang Pa-in Industrial Park a fost distrusă aproape complet de forţele naturii, în timp ce o altă fabrică din Navanakorn Industrial Park se zbate să rămână, literalmente, la suprafaţă.

Conform unui purtător de cuvânt Western Digital, aceste inundaţii vor avea un impact direct asupra stocului companiei şi a capacităţii de a îndeplini cerinţele consumatorului. Mai mult, se pare ca acest incident va afecta chiar şi câştigurile din ultimul trimestru financiar al anului, datorită cifrei scăzute de produse.

Distribuitorii vor avea, de asemenea, de suferit după această întâmplare deosebit de neplăcută, lucru care va afecta întreaga comunitate IT & C.

Etichete: , , ,