Garmin Forerunner 910XT: Ceasul perfect pentru înotători şi ciclişti

Scris de | 21 octombrie, 2011
Garmin Forerunner 910XT: Ceasul perfect pentru înotători şi ciclişti

Garmin Forerunner 910XT este un nou ceas de fitness ideal pentru ciclişti, înotători şi pasionaţii de jogging, care doresc să monitorizeze informaţii cum ar fi viteza, distanţa parcursă, ritmul cardiac sau elevaţia.

Forerunner 910XT este relativ compact şi subțire astfel încât costumele profesionale ale înotătorilor sau cele ale scafandrilor să fie scoase cu ușurință. Un altimetru barometric îmbunătățește datele despre elevație, ecranul de dimensiuni mari este lizibil iar bateria dispune de o autonomie de 20 de ore.

După cum era de aşteptat, ceasul rezistă sub apă până la 50 de metri adâncime și este primul ceas multisport produs de Garmin ce oferă date despre exerciții, precum distanța parcursă, numărul de lovituri realizat pe distanța parcursă, eficiența și ritmul avansării.

Afișează de asemenea un scor SWOLF propriu înotătorului, ce reprezintă suma timpului realizat după un bazin plus numărul loviturilor realizat pe acea lungime.

În larg, modelul 910XT va înregistra canalul pe care ai înotat, astfel încât să poți reface ultrerior traseul pe hartă folosind Garmin Connect. Design-ul robust și interfața simplă fac ca ceasul să fie perfect pentru alte sporturi în apă, printre care windsurfing sau caiac canoe, însă şi pentru ciclişti sau alergători.

Forerunner 910XT soseşte la jumătatea lui noiembrie 2011 şi va avea un pret de 399 Euro.

Etichete: , , ,