RCS & RDS extinde reţeaua Digi Wi-Fi la 600 de hotspot-uri

Scris de | 21 octombrie, 2011
RCS & RDS extinde reţeaua Digi Wi-Fi la 600 de hotspot-uri

Cei care caută un hotspot gratuit pentru a se conecta la internet se vor bucura la auzul veştii că RCS & RDS a extins  reţeaua de internet Wi-Fi şi va ajunge la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate în cele mai mari oraşe din România

În aceste locaţii, oricine doreşte se poate conecta gratuit, timp de o oră pe zi, la reţeaua de internet wireless Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS.

Abonaţii rezidenţiali RCS & RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 şi Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps şi 100 Mbps), precum şi clienţii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiază de conectare permanentă şi gratuită la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi şi au trafic nelimitat inclus.

RCS & RDS promite de asemenea că până la finalul acestei luni va acoperi 85%  dintre staţiile de metrou din Capitală, iar până la sfârşitul lunii noiembrie 2011, va oferi în toate staţiile metroului bucureştean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) şi voce (Digi Mobil).

Pentru cei care nu ştiu exact cum să se conecteze la serviciul Wi-Fi, un prim pas important este crearea unui nou cont la acest link https://digicare.rcs-rds.ro/login.php.

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , , , , ,