Allview lansează un program de fidelizare

Scris de | 1 noiembrie, 2011
Allview lansează un program de fidelizare

Allview a anunţat astăzi lansarea unui program de fidelizare dedicat clienţilor. Prin programul „TVA înapoi”, utilizatorii produselor Allview pot returan dispozitivele pentru a fi înlocuit cu unul nou, la care vor primi TVA-ul înapoi.

Produsele returnate vor intra într-un proces de reciclare a Deşeurilor Electrice Electronice şi Electrocasnice, în concordanţă cu normele de protecţie a mediului în vigoare.

Silvia Soare, Manager Marketing Allview, a declarat într-un comunicat de presă: “Strategia noastră de dezvoltare este de a aduce un plus de valoare în piaţă pe care activam prin implementarea unor servicii de suport în scopul stabilirii unor relaţii de parteneriat pe termen lung cu clienţii noştri. Acest program este un prim pas pe care îl facem pentru a răsplăti loialitatea clienţilor noştri, oferindu-le posibilitatea de a fi mereu în pas cu cele mai noi tehnologii, de a recicla aparatele vechi şi de a face economii la orice nouă achiziţie.”

Orice produs din gama Allview poate fi returnat la sediul Allview din Braşov, personal sau prin curier prin completarea  formularului online, aflat pe site-ul oficial.

Etichete: , , ,