Colorovo, o nouă marcă în portofoliul SCOP Computers

Scris de | 1 noiembrie, 2011
Colorovo, o nouă marcă în portofoliul SCOP Computers

SCOP Computers îşi extinde portofoliului de produse prin includerea unei noi mărci: Colorovo – brand proprietar ABC Data pentru distribuţia de consumabile compatibile.

SCOP Computers oferă prin intermediul Colorovo o gamă variată de consumabile compatibile care înlocuiesc cu succes consumabilele originale pentru peste 1200 de tipuri de printere: Brother, Canon, Epson, Hewlett-Packard, Konica Minolta şi Samsung.

Testele efectuate au demonstrat că tonerele şi cerneala consumabilelor Colorovo se bucură de o calitate superioară produselor similare din piaţa. În plus, au preţuri cu până la 80% mai mici, iar prin utilizarea consumabilelor Colorovo, echipamentul de printare nu pierde garanţia iniţială. Cartuşele Colorovo beneficiază de garanţie pe viaţă, până la epuizarea consumabilului, toner sau cerneală.

Pentru SCOP Computers, diversificarea portofoliului de produse prin introducerea unui brand nou pe piaţa românească de printing reprezintă un pas important in strategia de dezvoltare a companiei. Colorovo este un brand care se bucură de continuitate şi se vinde cu succes în ţări precum: Polonia, Lituania, Cehia şi Slovacia.

Strategia de distribuţie a produselor Colorovo implică o serie de avantaje oferite partenerilor din punct de vedere al: preţului, calităţii, garanţiei, profitabilităţii şi timpului scurt de livrare pentru produsele care nu sunt in stoc. Distribuitorii se pot convinge singuri de calitatea produselor Colorovo, luând consumabile în regim de testare şi putând beneficia de standuri de prezentare a produselor Colorovo.

„Am ales sa aducem Colorovo, un brand nou pentru piaţa românească de consumabile de printing şi pentru portofoliul SCOP, în egală măsura, deoarece aceste consumabile oferă un răspuns eficient la cererile clienţilor de a beneficia de consumabile de calitate la preţuri accesibile” afirmă Horia Chiţu, Director Executiv SCOP Computers.

Începând cu această lună, gama de consumabile compatibile Colorovo este disponibilă în reţeaua partenerilor SCOP Computers.

Etichete: , ,