Recapitulare How To Web 2011

Scris de | 18 noiembrie, 2011
Recapitulare How To Web 2011

How To Web 2011, cea de-a treia ediţie a celei mai importante conferinţe de tehnologie şi afaceri web din Europa de Est, s-a încheiat săptămâna trecută la Bucureşti. Evenimentul a reunit 48 de vorbitori, dintre care peste 30 de speakeri internaţionali, cu experienţă în dezvoltarea afacerilor pe internet.

How To Web 2011 s-a bucurat de prezența unei audiențe din peste 10 țări din regiune, care au participat la cele 15 discursuri, 6 paneluri și 12 workshop-uri desfășurate pe parcursul celor 2 zile ale conferinței. De asemenea, organizatorii au pus la dispoziția participanților un spațiu special dedicat socializării, pentru a facilita interacțiunea și a încuraja schimbul de contacte și experiență.

Bogdan Iordache, Managing Partner Wembrio – organizator al evenimentului, a declarat într-un comunicat de presă: „Evenimenul de anul acesta a fost o premieră prin faptul că a adus împreună participanți din foarte multe țări din regiune și vorbitori cu experiență, care au oferit informații cu valoare adaugată, relevante pentru piețele vizate, prin care am creat o punte de contact între Europa de Sud-Est și restul lumii. Am fost foarte bucuroși să primim aplicații pentru competiția de startup-uri de la echipe din țări diferite, fiecare cu specificul său. Considerăm că evenimenul de anul acesta a fost un pas important în acest sens și ne propunem ca pe viitor să mergem în aceeași direcție.”

How To Web este o conferință unică din Europa de Est care adună în fiecare an specialiști din diverse domenii precum management, investiții, antreprenoriat, dezvoltare web, toate având în comun pasiunea pentru internet.

Etichete: , , , ,