Facebook a lansat oficial Timeline

Scris de | 8 decembrie, 2011
Facebook a lansat oficial Timeline

Reţeaua de socializare Facebook a lansat astăzi la nivel global noua interfaţă Timeline. Layout-ul înlocuieşte arhicunoscutul Wall şi modifică în totalitate profilul utilizatorului printr-un sistem cronologic de ordonare a activităţilor, aplicaţiilor, pozelor şi aşa mai departe.

Dacă te-ai trezit azi dimineaţă cu o nouă înfăţişare a profilului tău de Facebook, stai liniştit, nu e nimic grav. De fapt, eşti printre primii utilizatori ala celui mai nou layout oferit de compania lui Mark Zuckerberg. Noua interfaţă ce schimbă complet profilul utilizatorului a fost lansată la nivel global încă de ieri seara, începând cu utilizatorii din Noua Zeelandă.

Timeline a putut fi testat până acum doar de către dezvoltatori, în versiune BETA, însă se pare că acum fiecare profil va beneficia de noua interfaţă.

Dacă te numeri printre primii norocoşi care folosesc actualmente Timeline (vezi aici cum se activeaza noul Timeline), te rog să ne laşi impresiile în secţiunea de comentarii sau pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/connectromania

Etichete: , , , , ,