Markus Storkel, noul General Manager al Nokia România

Scris de | 9 decembrie, 2011
Markus Storkel, noul General Manager al Nokia România

Nokia România a anunţat o schimbare în ierarhia superioară a conducerii companiei. Marcus Störkel va coordona activităţile locale ale companiei din poziţia de General Manager al Nokia România, începând cu 1 ianuarie 2012.

Marcus Störkel lucrează de 15 ani în cadrul Nokia şi este licenţiat al Universităţii Giessen din Germania, cu specializarea în management internaţional, marketing şi control. În ultimii ani, a avut responsabilităţi regionale, la nivelul zonei central est europene, pe poziţiile de marketing şi respectiv sales manager iar din 2009 a devenit Country Manager pentru Ungaria.

Marcus Störkel a declarat într-un comunicat de presă: „Am urmărit îndeaproape evoluţiile pieţei din România ca parte a atribuţiilor mele regionale iar obiectivul meu este să contribui la materializarea oportunităţilor pe care le oferă această piaţă şi pasiunea pentru tehnologie a românilor. Studiile de piaţă arată că utilizatorii români caută soluţii pentru a fi mai eficienţi în comunicare şi de a fi în permanent contact cu familia, prietenii, subiectele care îi interesează. Am convingerea că Nokia dezvoltă produse şi servicii care răspund acestor solicitări.”

Marcus Storkel va avea slujba dificilă de a convinge românii să rămână fideli brandului Nokia după închiderea fabricii de la Jucu.

Etichete: , , ,