ELKOTech lansează în România noile SSD-uri OCZ Deneva 2C

Scris de | 19 decembrie, 2011
ELKOTech lansează în România noile SSD-uri OCZ Deneva 2C

ELKOTech România a anunţat astăzi disponibilitatea noilor SSD-uri OCZ Deneva 2C pe piaţa autohtonă. SSD-urile de 2,5” sunt dedicate unei game variate de produse, printre care servere slim, tablet PC-uri, notebook-uri cu două unităţi de stocare şi dispozitive de securitate.

Modelele folosesc memorii eMLC, dispunând de o performanţă mare şi o fiabilitate sporită. Prezenţa funcţiei de recuperare a datelor, a sistemului de management al blocurilor, a criptării pe 256 biţi AES şi a corectării datelor asigură o bună funcţionare a unităţii de stocare pentru o perioadă îndelungată. Timpul estimat între două erori este de 2 milioane de ore.

Ryan Petersen, CEO al OCZ Technology Group, a declarat într-un comunicat de presă: “Noile SSD-uri Deneva 2C oferă posibilitatea integratorilor de a asambla sisteme slim chiar dacă vorbim de configuraţii dual-drive sau servere blade. Modelele sunt disponibile în diferite configuraţii şi capacităţi (120GB ~ 480GB), oferind o performanţă, o scalabilitate şi o fiabilitate ridicate.”

SSD-urile OCZ Deneva 2C disponibile începând de astăzi în România oferă un throughput de 6Gbps şi 80000 IOPS-uri la scriere random 4KB, lăţimea de bandă maximă fiind de 550MB/s.

Etichete: , , , ,