Mio Cyclo, primele GPS-uri pentru sportivi

Scris de | 31 ianuarie, 2012
Mio Cyclo, primele GPS-uri pentru sportivi

Prezentă în cadrul celui mai mare târg sportiv european, ISPO Munchen 2012, compania Mio lansează primele GPS-uri dedicate sportivilor din portofoliu, Mio Cyclo 300 şi 305.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie, denumită Mio Cyclo, a fost special creată pentru cei care practică ciclismul fie ca sport de performanţă, fie ca activitate de relaxare.

Dispozitivele sunt rezistente la umiditate şi la şocuri, fiind un companion de încredere indiferent de condiţiile meteorologice. Acestea vin echipate cu hărţi care generează rute ce pot fi parcurse cu bicicletă. În plus, noile GPS-uri  au preinstalate şi hărţile rutiere. Noile echipamente de navigaţie din gama Mio Cyclo dispun de un ecran tactil anti reflexie de 3 inchi.

GPS-urile Mio Cyclo au funcţii speciale care măsoară nivelul altitudinii, distanţa parcursă, durata în care a fost încheiată o cursă, fiind dispozitive potrivite pentru cei care îşi propun să îşi monitorizeze evoluţia performaţelor sportive.

Noile dispozitive Mio Cyclo 300 şi Mio Cyclo 305 sunt lansate pentru moment pe pieţele din Europa de Vest, iar disponibilitatea lor pe piaţa locală va fi anunţată ulterior.

Etichete: , , ,