A cincea editie Digital Marketing Report va fi lansata in cadrul conferintei Digital Marketing Forum!

Scris de | 1 februarie, 2012
A cincea editie Digital Marketing Report va fi lansata in cadrul conferintei Digital Marketing Forum!

Digital Marketing Report este o publicatie anuala, dedicata mediului online si mobil din Romania si distribuita, in format digital, exclusiv participantilor la Digital Marketing Forum.

Editia de anul acesta contine analize, predictii si tendinte, comentate de cei mai buni specialisti locali, rezultatele studiului “Online Leading Brands 2012”, realizat de Evensys in colaborare cu Gemius Research, ce vor dezvalui cum se vad pe web principalele branduri locale si internationale din 4 industrii majore: auto, finante-banci, produse de ingrijire personala si telecom, precum si o ampla sectiune dedicata companiilor new media prezente pe piata locala, un excelent instrument de promovare, cercetare si evaluare in selectia furnizorilor de servicii din aceasta zona.

Companiile care doresc sa fie incluse in Digital Marketing Report 2012 trebuie sa completeze formularul disponibil pe site-ul evenimentului, http://www.digitalforum.ro/2012/report , si il trimita la adresa office@evensys.ro pana la data de 3 februarie.

Digital Marketing Forum va avea loc pe 22 – 23 februarie, la Crowne Plaza Hotel. Evenimentul este organizat de Evensys, cu sprijinul Avon Romania si Think Digital.

Etichete: , , , ,