Cosmote participă la cea de-a patra ediţie a programului Mesaje de Iubire

Cosmote România a anunţat că va sponsoriza cu 45.000 euro ONG-urile implicate în proiecte pentru îngrijirea copiilor, în cadrul celei de-a patra ediţii a programului „Mesaje de iubire”.

„Mesaje de iubire” e un program de responsabilitate socială aflat la cea de-a patra ediţie, care aduce speranţă pentru copiii bolnavi şi/sau defavorizaţi, pentru care organizaţiile non-guvernamentale creează proiecte speciale. În spiritul susţinerii acestor copii bolnavi şi/sau defavorizaţi, Cosmote România va oferi şi în 2012 o sumă considerabilă de bani din contravaloarea SMS-urilor colectată de Cosmote România de la clienţii săi care au transmis SMS-uri celor dragi în noaptea de Anul Nou.

Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager, Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă: „Cosmote România dezvoltă programe care au ca scop îmbunătăţirea peisajului social şi în special vieţile copiilor. Prin susţinerea ONG-urilor care realizează proiecte în favoarea copiilor bolnavi şi/sau defavorizaţi, lucrăm împreună cu societatea civilă pentru un viitor mai bun. Din SMS-urile trimise de Anul Nou de către clienţii Cosmote România, vom oferi 45.000 euro către nouă ONG-uri care au în grijă copii bolnavi şi/sau defavorizaţi şi sperăm ca această sumă de bani să aducă o schimbare în viaţa acestor copii.”

În acest an, Cosmote România va selecta nouă ONG-uri care oferă servicii de îngrijire, consiliere şi educaţionale pentru copiii bolnavi şi/sau defavorizaţi, pentru a oferi fiecăreia dintre acestea o sumă de 5.000 euro.