Asus ZenBook Flip 13 OLED

Nokia 808 PureView: Cameră cu senzor de 41 megapixeli

Scris de | 27 februarie, 2012
Nokia 808 PureView: Cameră cu senzor de 41 megapixeli

Nokia a ridicat astăzi ştecheta la Mobile World Congress cu anunţul noului terminal Nokia 808 PureView ce dispune de o cameră cu un senzor de 41 de megapixeli. Smartphone-ul ce rulează sistemul de operare Nokia Belle revoluţionează astfel camera foto portabilă.

Nokia PureView 808 debutează o cameră foto care e fără îndoială una dintre cele mai impresionante de pe piaţa smartphone-urilor. Dacă ne gândim la faptul că standardul pentru o cameră de smartphone-uri de ultimă generaţie este de 8 megapixeli, cifra de 41 megapixeli e cel puţin extraordinară. Lentilele Carl Zeiss captează poze în două moduri diferite şi unice.

În primul rând, utilizatorul poate să declanşeze poze la o mărime normală. Mai apoi, folosind funcţia de zoom, utilizatorul poate decupa porţiunea pe care o vrea fără să piardă din calitate.

Pe lângă acest mod de captare a imaginii, utilizatorul poate efectua poze la rezoluţia maximă de 38 megapixeli. Camera poate filma de asemenea la o rezoluţie de full HD de 1080p.

Lista caracteristicilor dispozitivului include un ecran ClearBlack AMOLED de 4 inchi, un procesor de 1.3 GHz, o capacitate de stocare internă de 16GB şi un slot MicroSD. Nokia 808 PureView va rula sistemul de operare Nokia Belle.

Nokia 808 PureView va costa aproximativ 450 euro.

Asus ZenBook Flip 13 OLED

Etichete: , , , , ,