Speck lansează carcase dedicate noului iPad

Scris de | 9 martie, 2012
Speck lansează carcase dedicate noului iPad

Speck Products a anunţat o serie nouă de huse dedicate celei mai noi generaţii de iPad. Noile accesorii oferă o varietate de culori şi mai multe compartimente pentru stocarea banilor, carduri bancare sau alte documente importante.

Modelul PixelSkin HD Wrap protejează noul iPad şi poate fi şi un stativ perfect pentru tabletă, datorită modului în care poate fi îndoit. MagFolio beneficiază de un sistem de închidere cu magnet şi o textură plăcută la atingere.

Pentru cei care doresc lux, eleganţă şi o serie de compartimente, Speck a lansat modelul WanderFolio, ce dispunde de 6 spaţii în care îţi poţi stoca documentele importante.

Bryan Hynecek, Director of Product Design în cadrul Speck, a declarat: „Am realizat o serie de îmbunătăţiri noii game de accesorii pentru iPad, printre care o modalitate de închidere mai sigură şi o funcţionalitate mai mare.”

Noul iPad a fost lansat pe data de 7 martie şi dispune de un ecran Retina, un procesor A5X, o cameră de 5 megapixeli, înregistrare video Full HD 1080p şi alte caracteristici de top.

Etichete: , , , , , , ,