Nokia actualizează o serie de aplicaţii pentru terminalele Lumia

Scris de | 21 martie, 2012
Nokia actualizează o serie de aplicaţii pentru terminalele Lumia

Nokia a anunţat printr-un post pe blog-ul oficial o actualizare a aplicaţiilor disponibile în exclusivitate pe terminalele cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 fabricate de compania finlandeză. Nokia Transport, Nokia Maps şi Nokia Drive oferă o serie nouă de caracteristici pentru utilizatorii dispozitivelor Lumia.

Nokia Drive – Noua versiune a aplicaţiei oferă detalii importante legate de limita de viteză a unor trasee. Astfel, dacă te afli pe un drum unde nu eşti sigur când ar trebui să încetezi din accelerat, Nokia Drive îţi va trimite notificări dacă ai depăşit limita de viteză. Mai mult, aplicaţia oferă acum posibilitatea de a descărca hărţi, pentru utilizarea acestora offline.

Nokia Transport – Aplicaţia lansată la Mobile World Congress de la Barcelona permite utilizatorului să afle cum să ajungă dintr-un punct în altul folosind mijloacele de transport în comun disponibile în oraşul respectiv. Astfel, nu va trebui să descarci aplicaţii pentru fiecare oraş vizitat în parte.

Nokia Maps – Dacă doreşti să arăţi prietenilor tăi cele mai noi locaţii descoperite în oraş, cu Nokia Maps poţi trimite acum prin mail, SMS sau reţea de socializare informaţii legate de cel mai nou club, cafenea sau librărie.

Noile versiuni ale aplicaţiilor pot fi descărcate acum de pe Windows Phone Marketplace.

Etichete: , , , ,