Orange răsplăteşte clienţii cu o serie de avantaje

Scris de | 27 martie, 2012
Orange răsplăteşte clienţii cu o serie de avantaje

Orange România a anunţat că va răsplăti clienţii care au folosit serviciile operatorului de telefonie mobilă pentru o perioadă lungă de timp şi nu numai, clienţii urmând să primească o combinaţie unică de avantaje în funcţie de vechime, de tipul şi de valoarea abonamentului.

Orange România adaugă noi beneficii programului de loializare pentru abonaţi, prin care aceştia sunt răsplătiţi pentru timpul petrecut în reţea. Avantajele de care pot beneficia sunt grupate în patru categorii: Hello (0-2 ani), Smile (2 – 4 ani), Enjoy (4 – 8 ani) şi Trust (peste 8 ani).

Orange doreşte să răsplătească încrederea pe care clienţii o arată prin utilizarea serviciilor sale. De aceea, Orange este singurul operator care răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi prin acordarea beneficiilor chiar şi după 4 sau 8 ani în reţea şi care oferă minute naţionale cadou în funcţie de tipul abonamentului Delfin, Flamingo sau Panteră. Numărul de minute naţionale gratuite creşte de fiecare dată când abonaţii împlinesc 2, 4 sau 8 ani în reţea. În plus, aceştia îşi pot alege 1, 2 sau 3 Numere Magice din reţeaua Orange cu care pot vorbi gratuit şi nelimitat, începând cu cel de-al doilea an în reţea.

Pentru mai multe detalii legate de avantajele oferite clienţilor în funcţie de categorie, accesaţi acum: www.orange.ro

Etichete: , , ,