Orange lansează opţiunile Net Go, Net Fly şi Net Run pentru utilizatorii internetului pe mobil

⇣ Sari la articol

Orange România a anunţat astăzi 3 noi opţiuni dedicate utilizatorilor internetului pe mobil. Opţiunile Net Go, Net Run şi Net Fly au fost create pentru a susţine nevoia de consum de date a abonaţilor, posesori de smartphone, care nu au încă o opţiune activă de internet pe mobil prin care să folosească la maxim browserul şi viteza telefonului.

Clienţii pot beneficia acum de un trafic mult mai mare, de 600 MB, 1 GB sau 2 GB trafic naţional de internet, în funcţie de opţiunea aleasă. În plus, pentru a naviga în voie pe site-urile preferate, abonaţii vor primi acces nelimitat din Portalul Orange pe mobil la site-uri precum m.hotnews.ro, m.yahoo.com sau m.facebook.com.

Opţiunile Net Go, Net Run şi Net Fly pot fi activate pe o perioadă de 30 de zile, 12 luni sau 24 de luni. Pentru activare, ei trebuie să trimită un SMS gratuit cu textul NETGO, NETFLY sau NETRUN la numărul 321.

Costurile opţiunilor variază între 6 şi 10 euro, TVA inclus. După consumarea traficului inclus, clienţii pot naviga cu 0,50 euro / 50 MB. Astfel, dacă vor consuma încă 500 MB în plus faţă de traficul disponibil, ei vor avea un cost suplimentar de 5 euro.

Articole asemanatoare