M-Tel şi Ericsson debutează servicii LTE în Bulgaria

⇣ Sari la articol

Ericsson a anunţat colaborarea cu M-Tel care i-a permis operatorului să lanseze servicii LTE pentru clienţii săi din Bulgaria. Proiectul reprezintă o continuare naturală a demonstraţiei LTE de succes realizată în luna septembrie 2011.

Parteneriatul dintre Ericsson şi M-Tel reprezintă primul pas către dezvoltarea unui pachet de servicii de broadband mobil de calitate disponibil pentru peste 4 milioane de utilizatori. Aceasta este, în acelaşi timp, şi prima dată când servicii LTE devin disponibile în Bulgaria.

Maurizio de Dominicis, Head of Ericsson în Europa de Sud-Est, a declarat într-un comunicat de presă: „Inovaţia porneşte de la oameni, iar Ericsson este chiar partenerul de care M-Tel are nevoie pentru a-i susţine contribuţia la dezvoltarea societăţii din Bulgaria. Pentru M-Tel, a fi primul care lansează servicii LTE în Bulgaria este o adevărată reuşită, iar echipa Ericsson îi va fi alături la fiecare pas din această călătorie nouă.”

Compania suedeză nu doar că a furnizat infrastructura, echipamentele şi programele de software necesare, dar a şi proiectat, implementat şi optimizat noua reţea LTE. Combinaţia unică de calitate, viteză şi fiabilitate oferită de Ericsson îl transformă într-un partener de încredere pentru operatorii care urmăresc să îşi dezvolte ofertele de servicii.