Asus ZenBook Flip 13 OLED

Noi oferte de la Vodafone pentru utilizatorii extraopţiunilor Total

Scris de | 6 aprilie, 2012
Noi oferte de la Vodafone pentru utilizatorii extraopţiunilor Total

Vodafone România a anunţat astăzi noi oferte pentru cilenţii noi şi existenţi ai Cartelei Vodafone. Cu extraoptiunile din portofoliul Total, cu trafic de internet inclus, utilizatorii au acces la continut online si aplicatii pentru telefonul mobil, precum celebra Shazam.

Pentru a utiliza aplicatia Shazam, toti utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru extraoptiunea Total 5, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro credit/luna. De asemenea, Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc de doua ori mai multe minute nationale si internationale si SMS-uri nationale pentru extraoptiunea Total 5, prin activarea extraoptiunii Plus, in valoare de 2 Euro credit.

Cu 7 Euro credit/luna, utilizatorii pot activa extraoptiunea Total 7, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB.

Extraoptiunea Total 9, ce include 3000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, poate fi activata pentru 9 Euro credit/luna.

De asemenea, clientii pot face cadouri prietenilor care folosesc serviciile prepaid Vodafone, printr-un SMS cu tarif normal, la numarul 722. Pentru a face un cadou, un utilizator trebuie sa trimita un SMS la numarul 722, cu un tarif normal, de 5 eurocenti credit, in care sa mentioneze numarul prietenului caruia vrea sa ii faca o surpriza. Cadourile pot fi trimise si de catre abonatii Vodafone. La SMS-uri primite intr-o zi, de la prieteni diferiti, prin numarul 722, utilizatorii castiga castiga 10 MB trafic de Internet, valabil 24 de ore. Mai mult, utilizatorii Cartelei Vodafone care primesc cinci mesaje in aceeasi zi, de la prieteni diferiti, primesc automat 1 Euro credit cadou.

Utilizatorii inrolati in programul Vodafone pentru Tineri, cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, primesc in continuare un trafic de date de 150 MB, pentru extraoptiunea Total 5, in valoare de 5 Euro credit.

Etichete: , , ,