Evenimentele sportive influenţează direct achiziţiile de pe Okazii.ro

Scris de | 25 mai, 2012
Evenimentele sportive influenţează direct achiziţiile de pe Okazii.ro

Okazii.ro a emis un comunicat de presă în care prezintă evoluţia tranzacţiilor din luna mai de pe celebrul site. Pe fondul evenimentelor sportive din luna antenumită, tranzacţiile încheiate în categoriile Fotbal şi Box au crescut cu 98,20%, respectiv cu 11,76%.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cele mai căutate articole şi echipamente sportive ale perioadei au fost mingile de fotbal, cu o creştere de 147,98%, urmate îndeaproape de apărători – 144,35% şi de ghetele de fotbal – 103,22%. Mai multe detalii în imaginea din atașament –  Topul articolelor sportive căutate de români.

Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro, a declarat: „În apropierea meciului dintre Lucian Bute şi  Carl Froch de pe 26 mai, ne aşteptăm la un interes sporit al românilor pentru articolele sportive ce au legătură cu boxul. Merită să amintim faptul că mănuşile pugilistului român din meciul cu Jean Paul Mendy au fost vândute în scop caritabil pe Okazii.ro, cu suma de 10.001 eur. În plus, putem observa că românii îşi respectă şi îşi susţin campionii”.

Etichete: , , ,