HTC One X, de azi în oferta Cosmote şi în magazinele Germanos

Scris de | 29 mai, 2012
HTC One X, de azi în oferta Cosmote şi în magazinele Germanos

Cosmote România a anunţat astăzi disponibilitatea noului terminal high-end HTC One X, unul dintre cele mai performante dispozitive Android de pe piaţă. HTC One X poate fi achiziţionat la un preţ începând de la 679 lei împreună cu abonamentul Cosmote Smart XXL.

Smartphone-ul funcţionează cu Android 4.0 cu HTC Sense 4 şi are o memorie de stocare de 32GB, suficientă pentru a stoca muzica, fotografiile şi clipurile. Terminalul dispune de un procesor Quad Core de 1.5 GHz şi un afişaj de 4.7” inci Super LCD2 cu un ecran tactil 720p HD şi capacitate multi-touch.

Dispozitivul are o cameră foto de 8MP cu auto focus, senzor BSI şi cameră video de 1080p HD cu înregistrare stereo de sunet. Împreună cu HTC ImageChip şi HTC ImageSense, toate caracteristicile terminalului fac ca acesta să devină alegerea perfectă pentru orice persoană căreia îi place să facă poze şi să filmeze oriunde ar merge. Terminalul dispune de bliţ power LED şi de o cameră frontală de 1,3 MP Color CMOS perfectă pentru apeluri video.

HTC One X este disponibil în reţeaua de magazine Cosmote şi Germanos România la cele mai bune tarife de pe piaţă, începând cu 679 lei cu abonamentul Cosmote Smart XXL, care include 500  minute naţionale/internaţionale, 3.000 de minute şi 3.000 de SMS în reţea, 3.000 de minute către reţeaua fixă Romtelecom, 500 de MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date, toate pentru 55,80 euro/lună (TVA inclus). Telefonul este disponibil şi fără abonament la preţul de 2,599 (TVA inclus).

Etichete: , , ,