Dawnguard: Trailerul pentru expansion-ul Skyrim scoate vampirii din umbră (video)

Scris de | 1 iunie, 2012
Dawnguard: Trailerul pentru expansion-ul Skyrim scoate vampirii din umbră (video)

Skyrim Dawnguard, primul expansion pentru extrem de apreciatul (si plin de bug-uri) The Elder Scrolls V, ne va tenta în această vară cu o poveste cu lumini și umbre, ce are la bază lupta între vampiri și ordinul Dawnguard, creat pentru a-i stopa.

Trailerul dezvăluie destul de multe despre poveste, sistemul de luptă și alegerile care ne așteaptă. Se pare că vei putea alege să intri în pielea fiului rătăcitor care revine în sânul unui clan extrem de puternic de vampiri, clan ce dorește să folosească Elder Scrolls pentru a aduce noaptea veșnică, sau să alegi calea luminii, alăturându-te organizației Dawnguard, care luptă pentru a scăpa lumea de amenințarea morților vii.

Jucătorii vor avea acces la noi abilități și se vor putea transforma într-o creatură a nopții cu atacuri răvășitoare, iar inamicii ce calcă zăpezile din Skyrim sunt și ei mai numeroși și mai letali. Schimbările vor fi destul de multe, motiv pentru care producătorii preferă să numească Dawnguard un expansion și nu un simplu DLC.

Trailerul Skyrim Dawnguard mai mai jos:

Etichete: , , ,