Allview AllDro3 Speed: Tabletă de top la un preţ accesibil

Scris de | 7 iunie, 2012
Allview AllDro3 Speed: Tabletă de top la un preţ accesibil

Allview a anunţat astăzi disponibilitatea noii tablete Allview AllDro3 Speed. Noul model rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich  şi oferă caracteristici de top precum un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, o cameră foto de 5 megapixeli, conectivitate 3G şi multe altele.

Tableta are un design slim si modern care se remarca prin trasaturi fine, carcasa din spate fiind de aluminiu. Ecranul de 9,7 inch faciliteaza managementul fisierelor, sustinerea prezentarilor, citirea cartilor electronice si editarea documentelor prin aplicatii Office.

In ceea ce priveste apelurile video, acestea se realizeaza in conditii optime prin intermediul camerei frontale de 2 MP si a aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype. In timpul apelurilor utilizatorii pot schimba camera frontala de 2 MP cu cea principala de 5 MP pentru a surpinde si impartasi evenimentele din jur.

Datorita bateriei de 7800 mA, cu reteaua wireless pornita tableta ofera libertatea de navigare pe internet timp de 8 ore, in timp ce in stand-by timpul de folosire ajunge la 260 de ore.

AllDro2 Speed HD poate fi achizitionata in versiunea alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 999 lei.

Etichete: , , ,